Acest magazin online foloseste cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru.

Daca nu schimbati setarile browserului sunteti de acord cu aceasta! Pentru mai multe detalii despre cookies CLICK AICI

close
search

MI-A SPUS O ZÂNA

20,00 lei
Nicio taxa-Fara TVA 3-5 zile

Este un ghid metodic ce urmăreşte să vină ȋn sprijinul cadrelor didactice care predau lectura la clasele primare, cât şi al părinţilor elevilor, cu idei şi abordări interesante, care să scoată orele de lectură din rutina cu care ne-am obişnuit, să le facă captivante, atractive.

Cantitate
Produsul este in stoc

  Este un ghid metodic ce urmăreşte să vină ȋn sprijinul cadrelor didactice care predau lectura la clasele primare, cât şi al părinţilor elevilor, cu idei şi abordări interesante, care să scoată orele de lectură din rutina cu care ne-am obişnuit, să le facă captivante, atractive. Pe lângă sugestiile de ordin metodic, lucrarea oferă, de asemenea, o gamă variată de texte literare suport menite să sprijine predarea şi să ȋnlocuiască o parte din textele canonice la care adesea autorii apelează, fără să dea posibilitatea şi operelor noi, scrise de autori mai puţin cunoscuţi, să fie promovate şi studiate.