Acest magazin online foloseste cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru.

Daca nu schimbati setarile browserului sunteti de acord cu aceasta! Pentru mai multe detalii despre cookies CLICK AICI

close

Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului triom.ro

  Termenii si conditiile de mai jos se refera la comenzile VALABILE care se vor face folosind interfata site-ului www.triom.ro.

O comanda VALABILA este o comanda facuta de Client prin completarea formularului de comanda de pe site si confirmata de triom.ro.

  Termenii si conditiile din prezentul document sunt aplicabile unei comenzi VALABILE efectuate pe site si  reprezinta conditiile contractuale de baza in relatia dintre triom.ro si Client.

Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comandarii si livrarii unui produs de pe www.triom.ro, va rugam sa cititi cu atentie prezentul document.

Site-ul triom.ro, denumit in continuare "triom.ro", este detinut si administrat de S.C. TRIOM PRESS srl, avand urmatoarele date de identificare:

·         Cod Unic de Inregistrare- CIF-15259845,

inregistrata la Registrul Comertului cu nr.

·         J40 /3175 /2003,

cu sediul in Strada Ion Călin, nr.17, cod postal 20531, Sector 2, Bucuresti, Romania,

·         Tel. mobil: 0724 005 877,

·          E-mail: mirela49@yahoo.com

Navigarea pe site-ul triom.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client. 

triom.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile generale de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre triom.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile generale valabile la momentul Comenzii.

1.Definitii

2.Drepturile de proprietate intelectuala

3. Exonerare de raspundere

4.Limita accesului la site

5.Prelucrarea datelor cu caracter personal

6.Inregistrarea ca Utilizator

8.Comanda

9. Facturare – plati

10. Garantia

11. Livrarea

12. Politica de retur

13. Forta majora

14. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

15. Frauda

16. Dispozitii finale

1. Definitii 

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul triom.ro.

Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat/selectat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate/livrat de catre triom.ro, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre triom.ro si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator prin triom.ro – S.C. TRIOM PRESS srl, avand urmatoarele date de identificare:

·         Cod Unic de Inregistrare- CIF-15259845,

inregistrata la Registrul Comertului cu nr.:

·         J40 /3175 /2003,

cu sediul in Strada Ion Călin, nr.17, cod postal 20531, Sector 2, Bucuresti, Romania,

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vândă si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de posta, livrari sau curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala 

Continutul site-ului triom.ro: carti, melodii/piese originale/cantece, negative melodii, imagini, texte, elemente de grafica web, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea S.C. TRIOM PRESS srl. si este apărat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. TRIOM PRESS srl.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei in vigoare.

S.C. TRIOM PRESS srl poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului triom.ro.

Utilizarea pe triom.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.

triom.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuit pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Exonerarea de raspundere

S.C. TRIOM PRESS srl nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la triom.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, triom.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C. TRIOM PRESS srl nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe triom.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa mirela49@yahoo.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar triom.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limita accesului la Site

Utilizatorii site-ului triom.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu triom.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. triom.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda triom.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

5.1. S.C. TRIOM PRESS srl colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-ului www.triom.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal in Magazinul Online triom.ro, disponibila AICI 

5.2. Consimțământul pentru primirea de newslettere / alerte cu continut comercial se manifesta de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile pe www.triom.ro. Detalii cu privire la prelucrarea datelor in vederea transmiterii de newslettere/alerte cu continut comercial si oferte personalizate, inclusiv conditiile de dezabonare, se afla in Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal privind Magazinul Online www.triom.ro, disponibila AICI

 6. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul triom.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.

 triom.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

7. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente sunt detaliate pe site/coșul dumneavoastra inainte de plasarea Comenzii de catre Client.

 Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului triom.ro sunt exprimate in Lei si sunt preturi finale conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.

  8Comanda

Produsele si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).

triom.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Totodata, in acest caz, triom.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a intarzierii in livrarea Comenzii.

Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca, daca este necesar, un reprezentant triom.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.

(E-mailul prin intermediul caruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe triom.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului. Contractul pentru Produsele si/sau Serviciile comandate urmand a fi incheiat in mod valabil in conditiile mai jos mentionate.)

In cazul comenzilor ce contin Produse cu livrare din stocul propriu, confirmarea privind livrarea acestora se va realiza in 24-48 de ore de la inregistrarea acestora pe site.

Pentru comenzile ce contin produse cu termen de livrare mai mare de 5 zile, ne/confirmarea comenzii se va realiza in termen de maxim 5 zile de la plasarea acesteia pe site.

triom.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea comenzii online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a platii Clientului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului triom.ro;
 • cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, triom.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, triom.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii triom.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata (in cazul in care contravaloarea Produselor a fost achitata anterior de Client).

Contractul se considera incheiat intre Client si triom.ro in momentul primirii de catre Client de la triom.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre triom.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si, in cazul in care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care triom.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de incetare a Contractului.

Prin plasarea Comenzii, clientul certifica faptul că a împlinit vârsta de 18 ani.

triom.ro va notifica/informa clientul prin sms, email sau telefonic cu privire la statusul Comenzii (i.e. initiere si preluare comanda, trimitere colet).

 9. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Facturile emise de Vanzator pentru Produsele aferente unor Comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite Clientului prin email la momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de catre Client vor fi anulate de catre Vanzator la momentul la care aceste Produse vor fi restituite de curier sau in alt fel.

Plata se poate face de catre Client in contul Vanzatorului afisat pe triom.ro sau ramburs la posta sau curier.

10. Garantia

 Pentru produsele achizitionate din magazinul online triom.ro, acolo unde este cazul, se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

 Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de pe triom.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si intretinere si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal( factura sau bon fiscal) cu care a cumparat produsul. Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie;
 • Cauze de pierdere a garantiei:
 • avarii sau deteriorari mecanice; modificari ale produsului;

triom.ro nu ofera garantia comerciala Clientilor:

 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • in cazul in care Clientul nu a respectat instructiunile de utilizare, intretinere, transport, manipulare.

Conditiile de acordare a garantiilor legale de conformitate si a garantiilor comerciale sunt cele prevazute in legislatia in vigoare.

 11. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de  la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

 Livrarea produselor se poate face  prin intermediul Poștei Române sau curieratului, la o adresa specificata in formularul de comanda. Livrarea prin curier se face doar la solicitarea expresa si explicita si poate avea un cost diferit de cel afisat pe triom.ro in cosul de cumparaturi.

 Costurile livrarii:

Pentru fiecare comanda plasata pe triom.ro nu se va percepe nici un cost de procesare dar se va percepe un cost de transport/livrare/expeditie care se poate vedea in cosul de cumparaturi evidentiat separat de pretul produsului.

Livrare prin posta:

Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu livrare in Romania ce depasesc valoarea de 150 lei.

Livrarea prin curier:

Se face doar la solicitarea Clientului, poate avea un cost diferit de cel afisat pe triom.ro pentru Livrare, sau se poate face pe cheltuiala clientului.

Atentie! Din cauza timpului scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), triom.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar triom.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

11.1      Conditii de livrare

La solicitarea triom.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre triom.ro, la momentul ridicarii comenzii de la posta sau dupa predarea produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

11.2      Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze documentul de livrare/ridicare sau bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea fara obiectiuni a documentului de livrare/ridicare sau a bonului de livrare (in cazul livrarii prin curier) de catre Client la momentul receptiei Produsului, Clientul recunoaste in mod expres primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate iar orice reclamatie ulterioara cu privire la viciile aparente ale Produselor nu va fi luata in considerare.

11.3      Produsele digitale (negative melodii)

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in Comanda), deci nu se prezinta sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului. Plata pentru produsele digitale/negative melodii se face exclusiv prin transfer bancar, plata ramburs nefiind posibila. Dupa achizitionare, produsele digitale vor fi listate si in contul Clientului.

Este obligatia si responsabilitatea Clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile disponibile pe site si sa se asigure, inainte de achizitionare ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze.

In masura in care Clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu Comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care triom.ro s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar in masura in care sunt functionale, se va considera ca triom.ro si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care Clientul achizitioneaza un produs digital nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat Clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza si poate fi accesat in orice mod posibil.

12. Politica de retur.

12.1      Conditii generale

Triom.ro poate accepta returnarea anumitor produse, carți sau cd-uri, pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. Returnarea se face pe cheltuiala clientului iar produsele returnate trebuie sa indeplineasca conditiile specificate in sectiunea Conditii de returnare a produselor.

Produsele se pot returna cu confirmare de primire prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la sediul Vânzătorului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: Strada Ion Călin, nr.17, cod postal 20531, Sector 2, Bucuresti, România

12.1.1   Modalitati de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice triom.ro despre intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la adresa mirela49@yahoo.com sau prin telefon la numarul de  mobil 0724.005.877

12.1.2.  Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificat de garantie, etc.).

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora ( lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc.)

 Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu triom.ro).

In conformitate cu legea in vigoare, triom.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor:

 • susceptibile a se deteriora;
 • cu continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere;

 Carti

Cartile nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.

 CD-uri

Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier.

Te rugam sa ne contactezi sau sa expediezi emailul de solicitare retur in cel tarziu a 30-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data cererile nu vor fi luate in calcul.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original(daca este cazul!) si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si le returnezi pe toate, doar unul din produse poate fi desigilat.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

- au ambalajul deteriorat sau incomplet;

- au urme de uzura sau folosire excesiva;

- zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice/electrice;

- s-a facut orice tip de inscris pe cutia produsului;

Negative melodii

Produsele digitale (negativele melodiilor) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucât sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

12.1.3   Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

12.1.4   Termene de returnare a banilor

Pentru retururile acceptate de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care triom.ro semneaza confirmarea de  primire produsele returnate.

13. Forta majora

Niciuna din Partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen – total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului Contract, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de forta majora. In sensul prezentului articol, forta majora reprezinta un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, care nu se datoreaza intentiei sau culpei acestora, intervenit dupa intrarea in vigoare a Contractului si care impiedica partile contractante sa-si execute, total sau partial, obligatiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, miscarile sociale, incediile, inundatiile sau orice alte calamitati naturale sau restrictii aparute ca urmare ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavand un caracter limitativ, ci enuntiativ. Conflictele de munca nu reprezinta forta majora. Nu este considerat caz de forta majora un eveniment asemanator celor de mai sus care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor oricareia dintre Parti.

Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta Parte in termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului si sa furnizeze inauntrul acestui termen dovezi necesare in acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forta majora este obligata sa informeze cealalta Parte cu privire la incetarea cazului de forta majora. In situatia in care nu se face notificarea, Partea care invoca aparitia evenimentului de forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de Forta majora.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forta majora nu inceteaza, fiecare Parte va avea dreptul sa notifice celeilalte Parti incetarea de plin drept a acestui Contract, fara ca vreuna din Parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 14. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul Contract aparuta intre client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente.

 15. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzis si va fi considerat o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului triom.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor triom.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor triom.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.

16. Dispozitii finale

Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante in intreg sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.